Walcarki do ciasta

Oferowane urządzenia służą do formowania, wałkowania ciasta na pierogi, pizzę, francuskiego lub półfrancuskiego. Ich wykorzystanie znacznie usprawnia proces jego przygotowania, co przekłada się na redukcję kosztów produkcji i stałą jakość produktu. W naszym asortymencie znajdują się manualne, półautomatyczne oraz automatyczne modele. Ich stosowanie sprawia, że gotowy produkt każdorazowo ma identyczną, wysoką jakość. W ofercie dostępnych jest kilka modeli, a każdy z nich charakteryzuje się wysoką precyzją pracy oraz trwałością, która sprawi, że urządzenie będzie bezproblemowo funkcjonować przez długi czas. Elektroniczny wskaźnik odstępu walcy znacznie ułatwia obsługę a zastosowane zgarniacze na walcach usprawniają proces. Posiadamy zarówno modele, które sprawdzą się w małych, jak i średnich lub dużych zakładach. W asortymencie dostępne są także modele ze stacją wykrojników, wyposażone we własną podstawę lub modele stołowe. Urządzenia ze stacją wykrojników pozwalają nie tylko na perfekcyjne wyrobienie ciasta, ale także na jego porcjowanie i wykrawanie z niego pożądanych kształtów.